Nema više Indexa: Uvodi se automatizirana revizija

6925063445d520ddab681517ff609080_gallery_lw

Kako smo već pisali u tekstu Studentski odbor: Prve aktivnosti pod novim vodstvom!ove godine će se primjenjivati novi sustav revizije, točnije automatizirani. I dok je prijašnjih godina u ovo doba godine trebalo osobno s Indeksom odlaziti u Uprave doma, Ministarstvo je uvelo automatizirani sustav putem kojeg mogu provjeriti status stanara doma automatski preko ISVU sustava.

Na sastanku koji se održao u petak, to je objasnila i pomoćnica ravnatelja za smještaj Studentskog centra, gospođa Ružica Rajšić: Ove godine neće biti klasične revizije na koju smo navikli do sada. Naime, od početka akademske godine Studentski centar povezan je preko ISVU sustava sa Sveučilištem u Zagrebu i posjeduje podatke o stanarima koji su redovno upisali studij ili nastavili redovno studirati. U slučaju da studenti diplomiraju ili prekinu studij iz određenih razloga, Studentski centar u vrlo kratkom roku dobiva obavijest o tome i sukladno s time  kontaktira sa studentom i daje mu određeni rok dovoljan da napusti studentski dom te tako oslobodi mjesto.

Ovo vjerojatno neće ići na ruku studentima koji su mislili diplomirati nakon standardne (manualne) revizije u 11. mjesecu pa u domu ostati do kraja akademske godine dok ne nađu adekvatan posao i novi smještaj. Bilo kako bilo, najavljeno je kako će studenti dobiti dovoljno vremena da pronađu novi smještaj te će se pokušati izaći maksimalno u susret.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …