P&P

Kad su u pitanju odnosi na relaciji muškarac-žena, dvije rijeci koje se najcešće spominju su povjerenje i prevara. Te dvije rijeci su međusobno usko povezane. Ako nema povjerenja doći će do prevare, a ako dođe do prevare biće izgubljeno povjerenje.
 
Povjerenje. Teško ga stjecemo, a lako izgubimo. Veliki broj muškaraca, a tako i žena, nekad davno su izgubili voljenu osobu (pri tom mislim na curu/decka), upravo zbog gubitka povjerenja, i nakon toga se teško otvaraju novim ljudima. Povjerenje za sobom vuce dobre stvari tipa poštivanje druge strane, bliskost te na kraju i ljubav, dok nepovjerenje proizlazi iz loših navika ili sklonosti jedne od strana, ljubomore, nepoštivanja. Povjerenje najviše dolazi do izražaja u vezama na daljinu. Takve veze se zasnivaju na povjerenju. Ako se ono poljulja sve pada u vodu.
 
Prevara. Nekome navika a nekome samo trenutni must have. Češće su od strane muškaraca, iako današnje žene baš ne zaostaju za muškarcima po pitanju svega pa tako i varanja. Čemu prevara? Da li je oprostiti?… Većina prevara se dogodi u pijanom stanju (bar je to glavna izlika muškaraca), neke se dogode jednom , neke više puta…navika je gadna stvar. Prevare su ko cigarete,gotovo je kad se navuceš. Prevara je kocka. Dobiješ ono što trenutno želiš, tajanstvenost podiže adrenalin, a gubiš sve ako to dozna ona „treća strana“.
 
Varanje u vezama je slicno varanju na ispitu. Varaj dok te ne uhvate, a jednom hoće. Tehnika je danas uznapredovala a tako i žene idu u korak s vremenom pa i one sve više tracaju. Trac partije su noćna mora prevaranata. Sve se sazna kad-tad. A onda kad izgubiš povjerenje druge strane , onda si naj*** nema više povratka nazad. Da li je oprostiti? Ko prevari jednom i drugi put će. Može se oprostit ali zaboravit nikad. Oni koji varaju vode istu politiku pod motom : „što treća strana ne zna , ni ne boli je“.
 
Vara onaj tko može, a ne onaj tko hoće. Jer i Severina je iznijela svoje mišljenje o prevarama. Pa ćemo završit s njenim mudrim stihovima:
……..Virujen u te, s tobon živin lipo , sve dok me bude volit ću te slipo,
         Virujen u te, ispovidan grije, I KAD ME VARAŠ S TOBOM LIPO MI JE ……
Sava XoXo

Provjeri ovo!

Članak o debljanju part 2.

Zadnji put sam zapoceo svoju pricu o takozvanom ‘debljanju’, i stao a da zapravo i …