HNS poziva volontere za europske kvalifikacijske utakmice

volonteri

Hrvatski nogometni savez poziva zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati kao volonteri u organizaciji utakmica u Europskim kvalifikacijama. Hrvatska nogometna reprezentacija od ove jeseni sudjeluje u Europskim kvalifikacijama za Euro 2016. godine, a kao što je bio običaj i u proteklim kvalifikacijskim ciklusima, Hrvatski nogometni savez dat će priliku mladim volonterima za sudjelovanje u organizaciji domaćih utakmica.

U 2014. godini Hrvatska će biti domaćin dva susreta:

Hrvatska – Malta (9. rujna 2014. u 20:45 sati u Zagrebu)
Hrvatska – Azerbajdžan (13. listopada 2014. u 20:45 sati u Osijeku)

HNS ovim putem poziva sve zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati u ovom natječaju da do 28. kolovoza 2014. u 16:00 sati pošalju svoju prijavu koja sadrži sljedeće informacije:

Ime i prezime:
Godina rođenja:
OIB:
Broj osobne iskaznice (ili putovnice):
Kontakt (e-mail i broj telefona):
Utakmica (Malta ili Azerbajdžan):

Uz navedene podatke, potrebno je poslati kratki životopis (CV) i kratko motivacijsko pismo.

Ako ste punoljetni i imate osiguran smještaj u gradu domaćinu, budite slobodni poslati nam prijavu s navedenim informacijama putem elektroničke pošte na adresu volonteri@hns-cff.hr.

Kao što pokazuju iskustva volontera s velikih sportskih natjecanja poput olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava, sudjelovanje u organizaciji značajnih sportskih događaja jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe. Volontiranje na utakmici Europskih kvalifikacija prilika je svim zainteresiranima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, novih prijateljstva i poznanstva. K tomu, volonteri će dobiti službenu odjeću te potvrdu o volontiranju. I pritom će neposredno dati podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …