U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

erogagslika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana je postalo realno. Hercegovačka kulturno-humoristična materijalna baština obogaćena je za još jedno simpatično izdanje – Malu zbirku hercegovačkog žargona.

Jedna od ideja projekta eroGAG je bila oživjeti starije izraze ili fraze na području Hercegovine kojih se mlađe generacije ne mogu sjećati, a niti nemaju priliku često ih čuti. Sama zamisao i ideja krenuli su prije dvije godine, a „eroGAG rječnik“ je zasigurno jedan od prepoznatljivijih sadržaja.

Upravo ovim krucijalnim projektom će se eroGAG predstaviti široj javnosti ovih dana i u Zagrebu. Naime, nakon predstavljanja u Mostaru gdje se okupilo gotovo 800 ljudi, u srijedu, 30.11.2016. u Kinu Studentskog centra Zagreb, Savska 25 s početkom u 20:00 bit će predstavljen „eroGAG rječnik – Mala zbirka hercegovačkog žargona“.

Sam rječnik je sastavljen od nekoliko kategorija kojim svaka ocrtava našu svakodnevnicu i kod čitatelja može pobuditi nostalgiju, smijeh ili ga upoznati s drugim izričajima.

Malu zbirku hercegovačkog žargona će predstaviti lica poznata našoj javnosti, a večer će biti popraćena brojnim iznenađenjima i humorističnim dijelovima.

Malu zbirku hercegovačkog žargona predstavit će: Ante Cash (glazbenik i radijski voditelj), Goran Bogdan (glumac), Nino Raspudić (kolumnist i profesor), Ivana Tomić (novinarka Nove TV) i Miro Tomić (grafički dizajner zbirke), a sve to pod voditeljskom palicom Leone Šiljeg (novinarka RTL Televizije).

Za Stand up program bit će zaduženi jedini profesionalni stand-up komičari u Hercegovini – Igro Drljo i Omer Hodžić!

Pozvani su svi ljudi vedrog i pozitivnog duha, ali i oni kojima nedostaje sunčana strana dana.

Provjeri ovo!

Noć zagorskih studenata vol.17: Najveći zagorski blagdan ponovno se slavi u Zagrebu!

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih …