ZA Enu Šarac!

U zagrebačkom Clubu ROKO održana je tiskovna konferencija na kojoj je najavljen veliki humanitarni koncert koji će se održati 6. prosinca 2012. s početkom u 22 sata s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za liječenje djevojke Ene Šarac, dobitnice nagrade “Ponos Hrvatske”, koja se već godinama bori s tumorom na mozgu. Na tiskovnoj konferenciji uz Enu Šarac i njezinu obitelj sudjelovali su proslavljeni hrvatski glumci, sportaši i glazbenici među kojima Željko Pervan, Franjo Arapović, Tony Cetinski i drugi gosti.

Na početku tiskovne konfrerencije Ena Šarac zahvalila je svima koji su se uključili u organizaciju ove humanitarne akcije i koji su joj do sada pomagali. Tony Cetinsky, koji je do sada već sudjelovao u nizu humanitarnih akcija za Enu, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog nastavka humanitarnih akcija za pomoć Eni. Željko Pervan i predstavnici humanitarne udruge CRO UNUM Franjo Arapović i dr. Tomislav Madžar pozvali su sve ljude dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i svojim sudjelovanjem pomognu u prikupljanju financijskih sredstava za Enino daljnje liječenje.

Djevojčica koja se nikada ne predaje

Ena Šarac, sedamnaestogodišnja djevojka iz Osijeka, učenica je 3. razreda Ekonomske i upravne škole u Osijeku, oboljela je od tumora na mozgu. Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu. Od rujna 2009. godine Eni se bolest počela vraćati, a terapije i operacije opet su dio Eninog života. Ova hrabra djevojka i veliki borac, operirana je u svibnju ove godine na klinici u Bruxellesu gdje joj je veliki dio tumora odstranjen, a ostatak je potrebno tretirati daljim operacijama.

Enina majka je nenezaposlena, a otac joj je na minimalnoj plaći te se snalaze na sve načine kako bi Eni osigurali sve što joj je potrebno za ovako dugotrajno i financijsko skupo liječenje.

Humanitarni koncert organiziraju CRO UNUM, najveća hrvatska humanitarna udruga i Club&Lounge ROKO u kojem će se koncert održati, a sva prikupljena financijska sredstva u
ovoj akciji bit će namijenjena za Enino daljnje liječenje.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Eni mogu uplatiti svoje donacije na žiro-račun kod
Privredne banke Zagreb d.d., broj: 2340009-3104119971.

 Jesi li i ti ZA pomoć?

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …