Vrane uzvraćaju udarac!

Stanje na Savi postaje kaoticno. Nakon današnje intervencije zagrebackog Holdinga prilikom cega je uklonjeno više desetina gnijezda vrana koje su obitavale na stablima Studentskog doma Stjepan Radić, vrane uzvraćaju udarac.

Iako u prvi mah izbezumljene, stajale su na drvećima gledajući uokolo, vrane ocito spremaju nešto veliko. Bijesne vrane, potaknute viješću o navodnoj smrti njihovog karizmaticnog vođe Kreleta ispred ”brze”, uzvraćaju udarac. Kako javlja vodeći vranski list ”Vranex” danas su se vođe paviljonskih drveća sastale na zasada tajnom mjestu. Naš ruski došnik Golubov, eksluzivno za esavu prenosi razgovor između Ministra unutarnjih poslova Drveća ispred prvog paviljona te Šefa glavnog štaba iznad 10. paviljona:

– Kra, kra, kra..
– Kra?
– Kra, kra…

Vidite i sami što nas ceka. Spominje se i dolazak većeg broja ilegalnih vranskih imigranata iz podruca Afrike te se najavljuje i gradnja te rekonstrukcija prvih porušenih nastambi. Prema nešto skucenom proracunu Ministarstva građenja gnijezda, uzrokovanog ponajprije padom vrijednosti crva u odnosu na dolar, za takav projekt će se morati izdvojiti između 10 000 i 12 000 crvi. Imaju li vrane toliko? Nadamo se da nemaju.

Iz zagrebackog Holdinga pak ne želi ni cuti za ponovnu intervenciju. Navodno ne žele izaći u susret studentima jer ionako ne plaćaju studentske pokaze. Marketinški odjel je predložio plan o cijeni pokaza od 213 kuna mjesecno uz redovno cišćenje grana drveća ispred paviljona.

Velika nervoza se osjeća u zraku, nitko ne zna što će se sljedeće dogoditi, al jedno je sigurno…. Vrane uzvraćaju udarac!

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …