Vikend na Savi: Kulturna, humanitarna i zabavna događanja

slika2

Ovaj tjedan nas očekuje bogat program u Studentskom domu Stjepan Radić te će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe. Od humanitarnih akcija pa sve do kino projekcija, predstava i umjetnosti. U nastavku provjerite što nas ovaj vikend očekuje na Savi:

Subota, 13.12.2014. – Veliko studentsko darivanje krvi

Udruga studenata grada Splita i ove je godine u predbožićno vrijeme odlučila organizirati veliko studentsko darivanje krvi pod geslom: – „Zagrebe, dajemo ti krvi!“.Ovogodišnja velika studentska akcija darivanja krvi održat će se u subotu, 13. prosinca 2014. godine, u plesnoj dvorani studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu u trajanju od 12:00 do 16:00 sati. Svi sudionici će za svoju humanu gestu dobiti kupon kojim će ostvariti pravo na besplatnu pizzu u obližnjem restoranu Oliva, a razveselit će ih se i poklonom iznenađenja.

Subota, 13.12.2014., 20:00 – Kino projekcija ”Sam u kući 2”

I ove godine će se u sklopu humanitarne akcije Studentskog odbora S.D. Stjepan Radić pod nazivom Savsko srce, održati kino projekcija u Kinu Forum na Savi. Ove godine je na rasporedu još jedan vječni klasik ”Sam u kući 2”. Pri kupnji ulaznice od 10 kuna, svaki posjetitelj dobiva i kokice koje je osigurao Cinestar. Prisjetit ćemo se prošle godine kada je kino bilo krcato i uživalo u veseloj predblagdanskoj atmosferi.

slika1

Nedjelja, 14.12.2014. – Likovna radionica u sklopu humanitarne akcije Savsko srce

U nedjelju, 14.12. 2014. od 20 do 22h, u prostorima Likovne radionice (kod recepcije)“Savska točkica“ organizira likovnu radionicu. Na radionici vas čeka puno zabave, smijeha i kreativnog rada. Izrađivati će se 3D čestike te će se igrati društvena igra „SAVOPOLY“ – savska inačica monopoly-a.

Što ponijeti na radionicu?  Dobru volju i osmijeh – sve ostalo, osnovno za rad, bit će osigurano.  Naravno, ukoliko želite, možete ponijeti ukrasne vrpce, dugmiće, konce, škare, igle, sprejeve, flomastere, šljokice, glitere. Na radionicu su pozvani svi, neovisno o talentu, iskustvu, spretnosti.

Nedjelja, 14.12.2014. – Mjuzikl Kosa

U nedjelju, 14. prosinca od 20:00 održat će se mjuzikl Kosa (Hair) u Kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić.

Pogledajte najnoviji projekt polaznika ROCK AKADEMIJE kojeg su pripremali od početka ove godine uz pomoć svojih nastavnika i vanjskih suradnika. Vratite se barem glazbom u vrijeme hipi generacije šezdesetih kada se kroz zajedništvo, radost i ljubav željelo pobjeći od surove zbilje.

Legendarno su djelo napisali Galt MacDermot (glazba) te Gerome Ragni i James Rado (libreto), a školsku su izvedbu priredili Maja Jakoliš, Aleksandar Vešić i Grozdana Lajić Horvat. Izvedba traje oko sat vremena. Ulaz slobodan.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …