VEČER KULTURE + HUMANITARNI KONCERT – 18.12. @ Kino Forum – Roko&Akademija by ZKHS

ZAVIČAJNI KLUB HERCEGOVAČKIH STUDENATA poziva Vas na humanitarnu vecer kakvoj do sada niste prisustvovali…

Novost u aktivnostima Kluba pripremaju naše cetiri sekcije: dramska, literarna, folklorna i informaticki tim. Mjesto radnje je KINO FORUM Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu, vrijeme radnje 18.12.2011. od 20 sati, a na programu je VEČER KULTURE!!

– naša dramska sekcija na daskama kina na Savi izvest će ulomak iz serije PROSJACI I SINOVI. Kažu, onaj najjaci dio, kad po Matana dođu doktor i dektiva…
– u glazbenom dijelu nastupat će ženska KLAPA NUŠA, te muška KLAPA SAVA, a naizmjence između njihovih pjesama naši će literarni talenti recitirati najbolje od domaće POEZIJE
– prikazat ćemo kratkometražni film s West Herzegovina Festa – legendarnu ZELENKAPICU
– u sklopu filmskog dijela, imat ćete priliku prisustvovati PREMIJERI FILMA O ZKHS-u kojeg je pripremio naš informaticki tim
– za kraj će naši folkloraši izvesti tradicionalni ples našeg podneblja, zaštitni znak naše folklorne sekcije – HERCEGOVAČKI LINĐO!

Ulaz u kino je besplatan, a na ulazu će se prodavati božićne cestitke koje su izradili mališani iz doma za djecu s poteškoćama u razvoju u Širokom Brijegu – “MARIJA, NAŠA NADA”!

Poslije toga SVI U ROKO&AKADEMIJU!!

…jer tamo od 22 sata nastupa ponajbolji hrvatski bend duhovne glazbe EMANUEL i kao predgrupa bend s Jaruna s podnevne mise, vaš omiljeni DAVIDIAS! Ulaz je 20 kuna, a sav prihod od ulaznica, kao i od cestitki, ide za dom za djecu s poteškoćama u razvoju u Širokom Brijegu – “MARIJA, NAŠA NADA”!

Zabavite se uz najbolju duhovnu glazbu, na najboljem mjestu za zabavu u Zagrebu – ROKO&AKADEMIJA, i uz sve to ucinite dobro djelo za malu djecicu u Hercegovini.

Ono što toj djeci, koju cesto nazivaju “djecom s posebnim potrebama”, treba najviše jest da budu prihvaćeni i da ih se poštuje takvima kakvi jesu – POSEBNI, a ono što mi minimalno možemo uciniti jest skupiti što više novca u ovo predblagdansko vrijeme, moliti se za njih, i svojim ih posjetom i novcanim darom razveseliti.

VIDIMO SE!
vaš ZKHS

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …