Update: Studentski odbor Stjepan Radić opet u akciji

odborsava

Zanimljiv tjedan predstoji za članove studentskog odbora „Stjepan Radić“. Slijede sastanci s gosp. Bošnjakom i gđom. Tomašić (proširenje i dodatna blagajna u restoranu  1, proširenje ponude brze menze, proširenje ulaza u restoranu 2 za osobe s posebnim potrebama),  gđom. Jukić („bolna točka“ – trgovina „Student“), te redoviti tjedni sastanak s upraviteljem doma, gosp. Ćosićem.

Vjerujemo da se sjećate ankete koju smo proveli među glazbenicima na Savi – definicija potrebe za „glazbenom sobom“. Članovi studentskog odbora su, zajedno s Upraviteljem doprinijeli nazivu „raspjevane Save“ tako što su glazbenicima omogućili tri prostorije za nesmetano sviranje. U tijeku je obnova sobe 4. u Upravi, te pregrada Internet sobe.

Idući tjedan stiže koncertni klavir (koji će trebat malo obnovit), za drugi će se članovi Odbora založiti ispred Muzičke akademije (na prijedlog kolege stanara), i ostaje nam još ovaj jedan postojeći.

Jednako tako, idući tjedan će se otvoriti i dvije nove učionice u 5. i 6. paviljonu, s novih 26 mjesta za učenje.

U posjet i Savi i Cvjetnom stižu predstavnici Europske Investicijske Banke, tijela koji trebaju odobrit sredstva za sanaciju domova. Možemo reći da je ovo predzadnji korak prema dobivanju nepovratnih sredstava za obnovu Save i Cvjetnog, povodom Univerzijade koje će se održati 2016. godine. Ne trebamo ni navoditi koliko je bitna ova sanacija, ne samo za nas trenutne studente, nego i za buduće generacije studenata.

O ostalim smještajnim (igralište, vanjska teretana, roštilj, dopuna kardio sadržaja u teretani, biljna ljekarna, ZET-ov display, proširenje praonice…), prehrambenim (zimska terasa u slastičarni, proširenje restorana 2, pekara/fast food…), te kulturnim prioritetima (karneval, časopis Sava, turnir u PES-u, gledanje utakmice u kinu, filmska večer, Radićevi dani...) u nastavku akademske godine.

Kritike, savjete, prijedloge, pohvale nam možete pisati putem facebook profila: https://www.facebook.com/studentskiodbor.stjepanaradica?fref=ts
ili na email: sd.stjepan.radic@gmail.com

Članovi studentskog odbora „Stjepan Radić“
Foto: Slaven Babić

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …