UPDATE: Novosti iz menze

menza2Nakon nekoliko vijesti vezanih uz smještaj doma, na red dolazi i prehrana. Mnogi se pitaju kada će otvoriti pizzeria i zašto ”druga” ne radi navecer? Mi smo tu za odgovore. Idemo redom.

Pizzeria bi s radom trebala zapoceti pocetkom narednog tjedna. Vjerojatno će doći do promjene radnog vremena, odnosno s radom će zapoceti u 09:30 kada će se posluživati hamburgeri i hot-dog, a od 10:00 i pizze te štrukle. Prva smjena bi trebala raditi do 15:00 dok bi radno vrijeme druge smjene bilo od 16:30 do 20:30. Razlozi uvođenja novog radnog vremena su rupe koje su nastale u trenucima kada niti jedna menza ne radi. Kako bi se izbjegle takve i slicne situacije vjerojatno će se uvesti navedeno radno vrijeme.

Što se tice zatvaranja druge menze za vrijeme vecere, ono je zbog manjeg obujma posla to jest manjeg broja useljenih studenata nego lani u ovo doba. Rad vecere iskljucivo ovisi o broju studenata tokom rucka kada se vrši procjena o tome da li će jedna menza zadovoljiti određeni broj studenata. U slucaju da se sada otvori, dolazilo bi do nepotrebnog propadanja hrane te se Uprava odlucila na ovaj korak.

U razmatranju je i prijedlog da se uvede redomat u pizzeriju te obnavljanje linije u drugoj menzi no o tome ćemo više saznati uskoro.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …