UPDATE: Novosti iz doma

Na mail smo primili nekoliko primjedbi studenata iz 5. i 6. paviljona koji se žale na pojavu žohara u sobama. U 7. mjesecu je već odrađena godišnja (zakonski određena) sanitarna kontrola (deratizacija i dezinsekcija). Međutim, ponovnom pojavom žohara morala je biti odrađena još jedna i to je ucinjeno 5.9.2011. godine.

Voditelj sanitarne kontrole na Savi, gospodin Matijević u suradnji s tvrtkom koja vodi sanitarnu kontrolu u domu, moli stanare da pricekaju tjedan dana da bi se vidjeli potpuni efekti i koristi od zadnje izvršene intervencije. Ukoliko pak i tada problem ne bude riješen, slobodno nam se obratite na mail kontakt@esava.info kako bi smo to proslijedili sanitarnoj kontroli koja će uciniti daljnje korake.

Što se tice ostalih vijesti iz doma, u tijeku su radovi pregrađivanja petokrevetnih u dvokrevetne sobe cime će se dobiti dodantna 32 slobodna mjesta. Neugodna iskustva koja ste imali s online rezervacijama ove godine također su proslijeđena i jedan od gorućih problema o nemogućnosti istovremenog rezerviranja sobe za sebe i cimera bit će riješen naredne godine kada će vjerojatno postojati mogućnost da jedan student može rezervirati i za sebe i za svog cimera.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …