Tribina: Svjetska vlada?

26.travnja, cetvrtak, s pocetkom u 20 sati u Kinu Forum Studentskoga doma ˝Stjepan Radić˝ održat će se javna tribina pod naslovom ˝Svjetska vlada?˝ u organizaciji Udruge studenata Imotske krajine, uz podršku Koordinacije studentskih zavicajnih udruga Sveucilišta Zagreb.


Tko su ljudi koji iz sjene vladaju svijetom i kako to cine? Tko su Iluminati? Masoni? Što je to ˝Protokol sionskih mudraca˝ ? Tko su clanovi Bilderberg grupe? Može li pojedinac utjecati na odluke koje mu određuju okvire životnog kretanja? Je li današnji covjek uopće slobodan? Je li svjetska vlada ipak samo teorija zavjere ili realnost?

Ako ste spremni pogledati ispod površine slike o životu koja Vam se nudi, dođite na Tribinu i cujte odgovore na ova i mnoga slicna pitanja, te pitajte ono što Vas zanima na ovu temu.

Gosti tribine su:

prof.dr.Josip Jurcević, nositelj kolegija Opća povijest 20. stoljeća na Studiju povijesti, Hrvatski studiji, Sveucilište u Zagrebu, te viši znanstveni suradnik na Institutu Ivo Pilar: ˝Svjetska vlada – nekada i danas˝

don Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa Koncila: ˝Svjetska vlada i kršćanske vrednote˝

gosp.Krešimir Mišak, urednik emisije HRT-a Na rubu znanosti: ˝Okultna dimenzija teorije o jednoj svjetskoj vladi˝

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …