Svemirci na Savi?!

Sava je uznemirana! Facebookom kruže slike otisaka u snijegu pronađenih u Studentskom domu Stjepan Radić. Iako se prvotno nagađalo kako su plod slucajnosti ili necije igre, sve je prihvaćenija teorija o izvanzemaljskom posjetu našem domu. Naime, porazgovarali smo sa stanarkama koje žive u obližnjim paviljonima.  Andrea, koja je uslikala sliku otiska srca u snijegu, pomislila je da se to odnosi na nju:

srdasca

– Prvo sam pomislila da je to lijepa gesta moga decka, dan prije Valentinova… No, jutros me nazvao i rekao da me ostavlja.. U šoku sam… Dakle nije on. U strahu sam, u šoku… Ne znam od cega: strah od izvanzemaljaca ili tuga što me decko ostavio…”, prica nam vidno uznemirena studentica 3. godine PBF-a i nastavlja: ,, Ivane, ako ovo citaš, molim te javi se na mobitel, molim te… Nemoj mi raditi to…”

Krije li se Ivan iza navedenog otiska srca? Mediji špekuliraju da jest te da je namijenjeno Mariji s 4. kata, za koju se sumnja da je već duže vrijeme Ivanova ljubavnica, što Andrea ocito nije znala!

Druga slika pokazuje otiske anđela, snimljenih u blizini 11. paviljona. Prema posljednjim informacijama od strane zaštitara, još se nije ušlo u trag navedenim otiscima. Ponajprije zbog otežanih okolnosti u kojima rade – snijeg i nepristupacan teren. Ocekuje se intervencija Savske gorske službe za spašavanje kako bi se pristupilo tom terenu, u krajnjem slucaju i helikopterom…

11ti

Pretpostavlja se da niti jedan od stanara doma nije mogao ostaviti ovakve otiske jer, kao što smo citali u Vecernjem listu, oni nisu anđeli, već demoni koji se alkoholiziraju i drogiraju. Dakle, još jedna teorija je odbacena. Jesu li nas stvarno posjetili izvanzemaljci? Vrijeme će pokazati…

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …