Restoran 2: Kamera za livestream ponovno u funkciji!

menza2

U četvrtak, 15.01.2015. godine, u večernjim satima je ponovno pušten livestream gužvi iznad Restorana 2 kojem možete pristupiti ovdje. Nakon nekoliko mjeseci u kojima smo bili suočeni s kvarom postojeće kamere, dugo je vremena prošlo da ustanovimo probleme te krenemo u akciju i kupnju nove kamere.

Nažalost, sporost sustava i financijska sredstva dodatno su odužili ovaj proces koji je mnoge frustrirao. Zahvaljujemo se na vašem strpljenju i razumijevanju, ali i osoblju Studentsko centra koje je pomoglo kako bi kamere opet ugledale svjetlo dana.

Koliko god to sve jednostavno izgledalo, trebalo se konzultirati i dogovarati sa nešto starijim majstorima kojima, iz poštovanja, nismo htjeli stavljati veliki pritisak već se išlo teorijom kad bude – bude. Kamere, kao jedna od osnovnih usluga naše stranice, jako su korisne za naše stanare te nam je izuzetno drago su ponovno obje u funkciji. Nadamo se da će stream raditi bez problema u narednom periodu, a ukoliko uočite bilo kakve probleme, slobodno nas kontaktirajte na info@esava.info.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …