Produžen rok za prijave za SHKM

Zbog povećanog interesa rok prijave mladih na Susret hrvatske katolicke mladeži u Sisku produžen je do petka, 13. travnja do kada voditelji skupina moraju prijave poslati e-mailom Uredu za pastoral mladih Zagrebacke nadbiskupije.

Podsjećamo da se prijave odvijaju iskljucivo preko župnih ureda koji će ih proslijediti Uredu za pastoral mladih. Direktne prijave u Sisak nisu moguće, kao ni pojedinacne prijave. Za sudjelovanje na Susretu ne mogu se prijaviti osobe mlađe od 16 godina. 

Sve opširnije informacije o prijavama i uplati kotizacije, kao i podizanju majica koje će imati mladi Zagrebacke nadbiskupije te obrazac za prijavu animatori mladih mogu preuzeti na našoj mrežnoj stranici. Župe koje su već poslale popunjeni obrazac prijave Uredu za pastoral mladih, također mogu primati nove prijave koje će potom u novome obrascu prijave proslijediti Uredu na daljnju obradu.

SHKM u Sisku sedmi je po redu, a održat će se pod geslom “U svjetlosti hodimo!” (1 Iv 1,7). Na prethodnom SHKM-u u Zadru okupilo se više od 30 000 mladih, a Susreti su se održavali i u Varaždinu, Puli, Šibeniku, Osijeku i Rijeci. U svom pozivu mladima na Susret, sisacki biskup mons. Vlado Košić istaknuo je kako mladi znaju „otvorena srca susretati druge, graditi zajedništvo i pokazati u molitvi i druženju što je to Crkva“, a pozvani smo to posvjedociti i u Sisku.


izvor: pastoralmladih.hr

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …