Postavljači interneta na Savi

postavljaciinterneta

Stanari S.D. Stjepan Radić često imaju probleme s domskim internetom, ali pojavili su se ljudi koji mogu pomoći! Evo što kažu:

Sigurno Vam se nekad u životu dogodilo da Vam se ruka zaglavi u tegli s krastavcima, da u sredstvu javnog prijevoza shvatite da vam je šlic otkopčan ili ono najgore, da ne možete pristupiti internetu.

Kako nesreća nikad ne dolazi sama, to se obično dogodi baš u dramatičnim trenutcima kad bivša na fejs stavlja sliku crnog Ribara uz prigodne stihove „Prvu pijem da započne lom, drugu pijem jer nisi više moj, treću čašu za ljubavi stare, za ljubavi nove, sve čaše nek se slome! hehehehehe xD“ ili kad prijatelj, koji je u Splitu zadnji put bio na izletu u osnovnoj, šalje poruku „je*i te se šupci plavi mi bar imamo navijaće hajduk živi vječno“.

Kako bismo toj muci stali na kraj, osnovali smo posebnu jedinicu za borbu protiv nedostatka interneta u okvirima doma – Postavljače. Mnogi stanari Save prvi će put ove godine uštekati kabel u zidne utičnice, a Postavljači, tim sastavljen od provjerenih mladića s preko 50 uspješnih iskustava, su tu da im pomognu da prebrode sve teškoće.

Iako žrtvuju svoje živote, naši djelatnici ne traže ništa zauzvrat. Prošle godine, dok je jedinica još djelovala na crno, mnogi su im htjeli platiti u raznim valutama, no dečki su pokazali karakter i uspješno to izbjegavali. Naravno, ako netko baš navali i tri-četiri puta izrazi želju da im zahvali čokoladom, narančom ili jogurtom iz menze, tko su oni da odbiju?

Ukoliko se pronalazite u ovim retcima i smatrate da bi Vam njihova pomoć mogla zatrebati, lajkajte stranicu i javite im se. Od 10.9. smo s Vama u dobru i zlu.

I ne zaboravite: securew2 ne treba samo drugima. Ekipi se možete javiti ovdje!

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …