Pojedine autobusne karte od sada možete kupiti i u agenciji ”Student”

3069312446_0d42a7afc1
Sklopljen je ugovor o prodaji karata između Croatia bus-a i Studentskog centra u agenciji “Student” (12.paviljon, Studentski dom Stjepan Radić).
Slijede toga procedura je sljedeća; studenti imaju mogućnost kupnje karata za sve destinacije u inozemstvu i tuzemstvu. Kupovina je samo u gotovini. Prilikom kupnje karata u agenciji osigurava im se i mjesto u autobusu (rezervacija) a to znači da nije potrebno ići na kolodvor . Sve informacije mogu dobiti u agenciji “Student” ili na tel;01 3635029, mob; 0911811522.
Croatia bus za studente nudi najpovoljnije popuste, npr.  20% na jedan smjer, 30% na povratne karte za sve destinacije na zadanu cijenu. Croatia bus posjeduje i akcijske cijene; kao npr; Split 109 kn jedan smjer, povratna 199 kn, Zadar 80 kn jedan smjer, a povratna 140 kn…itd.  – (info na brojeve).
Neki od gradova koji su uključeni u akciju: Split, Omiš, Makarska, Ploče, Metković, Dubrovnik, Rijeka, Pula, Rovinj, Novi vinodolski, Crikvenica, Varaždin , Čakovec, Zadar, Graz, Trst, Beč, Zurich, Sarajevo, Banja Luka..itd. (info na brojeve)
Croatia Bus

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …