Ni ove godine ništa novo u menzama

menza savaKako smo krajem prošle godine pisali o mogućim novinama u menzama koje bi ukljucivale modernizaciju postojećih i eventualno otvaranje novih prostora, sa znatiželjom smo docekali pocetak ove akademske godine kako bismo saznali jeli se zapravo išta dogodilo.

Nažalost, kako smo saznali od upraviteljice prehrane, nikakve velike promjene koje bi ukljucivale nove prostore i nove tehnologije nisu realizirane tijekom ljeta. Napravljeni su uobicajeni radovi uljepšavanja prostora, a za sve ostalo moramo pricekati neka bolja vremena. Sutra s radom pocinju oba restorana, a od ponedjeljka kreće i slasticarna. Što se tice rada pizzerije, moramo pricekati da vidimo kako će raditi Savska jer je kuhinja zatvorena. 

I ove godine ćemo gledati duge redove ispred menzi, i ove godine hrana možda neće imati onaj potpuni užitak kakav bi mogla imati s boljom tehnologijom, ali što je tu je. Zahvaljujemo se upravi prehrane što se trudi s postojećim kapacitetima što bolje udovoljiti našim zahtjevima, a na ljudima iz SC-a je da naprave iskorak dalje i podigne standard prehrane u domu. 

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …