Napad na stanare u devetom paviljonu

devetipaviljonsava.jpg

Nemile scene dogodile su se sinoć iza 22:00 u Studentskom domu Stjepan Radić, točnije u devetom paviljonu. Osam počinitelja upalo je u čajnu kuhinju devetog paviljona s namjerom da izazovu nerede. Na istom mjestu su zadesili stanare našeg doma, koji su navodno bili njihova meta. Došlo je do paljenja pri čemu je jedna osoba dobila lakše opekotine, a na osnovu čega su u konačnici i poznati uzroci ovog napada.

Na sreću, brza intervencija domskih zaštitara spriječila je incident širih razmjera. U lovu na počinitelje uhićena je jedna osoba koju je policija poslije privela. Radi se o osobi 1985. godišta koja, po godina, nema što tražiti u domu. Navodno su kasnije identificirani i drugi počinitelji ovog napada na studente. Policija i hitna pomoć su na mjesto zločina došli neposredno nakon napada.

Naravno, ponovno se u vezu s ovim napadom dovodi nadolazeća utakmica Dinama i Hajduka. Pitanje je koliko smisla imaju ovakve utakmice i ovakvi ispadi koji se sve češće ponavljaju ne samo na nogometnim terenima već i izvan njega, a sve to uvijek pod jednim te istim izgovorom.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …