Kazališne daske se tresu: Predstava Individua Trans u subotu na Savi

1507851_1097993876882403_6982768638729300265_n

Povodom proslave 20 godina postojanja, Zavičajni klub hercegovačkih studenata daruje svojim kolegama i prijateljima u Studentskom domu “Stjepan Radić” izvedbu dramske predstave Idividua trans.

Dva čina, četiri lika, jedna radnja naziva “Individua trans” alegorijski je prikaz putovanja vlakom koji nailazi na četiri stanice na kojima ne staje niti jedan vlak na svijetu, ali staje svaki čovjek. Dramski je to prikaz s elementima skoro svih dramskih vrsta i dodatnih efekata. Neće ostati nedirnuti ni oni koji žele katarzu, a ni publika koja u dramskim predstavama traži odmor za um i tijelo.

U dramskoj predstavi sudjeluju dva tima – glumački i glazbeni. Glumački tim čine Sara Lončar, Filip Karagić, Ivana Maslać i Marko Boras, a glazbeni Barbara Rinčić, Iva Grubišić i Tina Grubišić. Režiju i tekst potpisuje Ružica Jukić.

Predstava je izvedena na prethodnoj Večeri kulture u prosincu u S.D. Stjepan Radić, ali će ovom prilikom doživjeti i malo reizdanje tako da će sigurno biti zanimljiva i onima koji su je možda već pogledali. Ulaz je slobodan. Očekujemo vas u velikom broju!

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …