FOTO: Imamo pobjednika “Noći palačinki”!

Naslovna Noć palačinki

Točno 1641 lajk bio je potreban da Ivan i njegova ekipa, sa sloganom “Za noć palačinki spremni”, osvoje prvo mjesto u ovogodišnjoj “Noći palačinki”! Čestitamo im od srca na ovoj pobjedi, koja nikako nije bila lagana. Osim njihove slike, još su dvije slike bile u konkurenciji za pobjedu. Iz sata u sat broj lajkova je rastao, a u vodstvo su naizmjenično prelazile sve tri slike. Na kraju je ipak samo jedan pobjednik, ali i ostali se slobodno mogu osjećati kao pobjednici. Sa ovolikim brojem lajkova to su svakako zaslužili!

Borba za lajkove trajala je do samoga kraja nagradne igre, a na kraju poredak izgleda ovako:

1. mjesto

1641 lajkova – poklon paket “Podravka” u iznosu od 500 kuna

Noć palačinki 3


2. mjesto

1594 lajkova – poklon paket “Podravka” u iznosu od 300 kuna

Noć palačinki 2


3. mjesto

1436 lajkova – poklon paket “Podravka” u iznosu od 200 kuna

Noć palačinki 1

Osvajači nagrada trebaju se javiti u inbox naše facebook stranice ili na mail: kontakt@esava.info (odnosno tamo gdje su poslali nagrađenu sliku na početku nagradne igre).

Ovaj događaj privukao je mnogo studenata željnih dobrog druženja i zabave, što se svakako moglo zaključiti po slikama, ali i pjesmi i veselju koje je dopiralo iz kuhinja svih paviljona na Savi. To je samo još jedan dokaz da ovaj dom ima dušu, da studenti nisu “zaraženi” internetom i novim tehnologijama, i da je potrebno malo truda i dobre volje za odličnu zabavu i ukusne palačinke! Zato se zajedno potrudimo i ubuduće zadržimo ove osmijehe na licu nas studenata.

Ako niste do sada, slobodno pogledajte galeriju slika koje su ušle u konkurenciju za Noć palačinki .

(www.esava.info)

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …