Humanitarna akcija u domu: Oni ne biraju

Zavicajni klub hercegovackih studenata u suradnji sa Studentskim odborom Studentskog doma Stjepan Radić organizira humanitarnu akciju „ONI NE BIRAJU“ i tako nastavlja svoju dobru tradiciju božićnog darivanja najpotrebitijima.

Ove godine na prijedlog našeg studentskog kapelana don Damira Stojića odlucili smo sva prikupljena sredstva namijeniti domu „Obitelji sv. Josipa“ za smještaj trudnica i samohranih majki u Karlovcu. Akcija pocinje 1. 12., a završava zakljucno s 18. 12. 2011. g, kada ćemo u kinu Forum imati po prvi put Vecer kulture, a iza koje slijedi Humanitarni koncert duhovne glazbe u Roku&Akedemiji koji ima drugu namjenu pa ćemo o tome više u nekom narednom clanku.

Prikupljanje robe, igracaka i nekvarljive hrane bit će u prostorijama ZKHS-a, u 10. Paviljonu S.D. Stjepan Radić (pored kina) utorkom i cetvrtkom od 18:00 do 20:00h.

Na izlazima iz menzi 1 i 2 u S.D. Stjepan Radić bit će postavljene kutijice u koje ćete moći donirati i novcani prilog. Eto, taman što ostane od kusura nakon što platite objed. 😉

Kontakt brojevi osoba koje su zadužene za zaprimanje namirnica i odjeće su:

091 339 4986 – Antonia

091 553 2476 – Matea

Pokažite svoju nesebicnost i ucinite mali korak ka pravednijem i boljem svijetu. Vi koji imate i više nego što Vam treba, odvojite za one koji nemaju ni osnovno. Vi birate bolji svijet, ONI NE BIRAJU!

ZKHS i SO SDSR

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …