FOTO: Uprava doma očitala lekciju studentima u bowlingu

Danas je u Skybowlingu u Arena Centru održana Prva bitka paviljona u bowlingu. Studenti iz 11 paviljona te Uprava doma kao predstavnik 10. paviljona uživali su u zabavi koja je trajala nešto više od dva sata. Pokazalo se da među nama ima i vrsnih igraca, neki su to znali od prije, a neki su to saznali danas.

Ekipe su se vrhunski zabavile, sklopljena su nova prijateljstva te se i razgovaralo s clanovima Uprave doma u opuštenom i laganom tonu. Na kraju, na veliku žalost studenata, Uprava je odnijela prvo mjesto. Na drugom su se našli predstavnici cetvrtog paviljona, dok su treći bili momci iz drugog paviljona. Drvenu medalju je ovaj put osvojila ekipa iz prvog paviljona. Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima na fenomenalnom doceku, besplatnom terminu te vrijednim nagradama i medaljama. 

Ipak da sve nebi bilo bajkovito, pocele su šuškati i prve price o mogućem namještanju ovog prvenstva. Naime u finalnoj borbi je iznenada nestao Upravitelj doma (kao jedan od predstavnika 10. paviljona), a, zanimljivo, u istom trenutku je nestao i koordinator cijeloga prvenstva. Sumnja se u mogući kompjutorski kriminal na nacin da su dodavali bodove ekipi Uprave doma. Istraga je u tijeku 🙂

FOTO GALERIJU PROVJERITE OVDJE!

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …