Foto natječaj: Najkul savska soba 2014.

najkulsoba

Misliš da je tvoja soba posebna? Šarena? Vesela? Kreativna ? Želiš to pokazati svima i uz to osvojiti zanimljive nagrade? Sudjeluj u izboru Savske točkice za Najkul savsku sobu! Prijave su otvorene od 15. do 29. Ožujka. Javi se na mail: najkulsoba@gmail.com sa sljedećim podacima: Ime i prezime/ broj paviljona i sobe /  kratak razlog zašto misliš da je tvoja soba ‘najkul’! Javit ćemo ti se i doći fotkati tvoju sobu, da poslije možeš skupljati lajkove za nagrade!

  • OPIS

Prema ideji dviju studentica (Doris Marić i Marta Lučić) članica likovno-kreativne skupine Savska Točkica, raspisuje se natječaj za „Najkul savsku sobu 2014.“ Ideja studentica je da se jave studenti koji žive u Studentskom domu Stjepan Radić i smatraju njihovu sobu kreativnom, zanimljivom, drukčijom ili posebnom. Studenti koji se jave na natječaj pristaju na fotografiranje sobe i njihovu objavu na facebook stranici  esava.info.

  • PRIJAVE

Zainteresirani studenti se imaju prilike javiti od 15. do 29. ožujka na mail: najkulsoba@gmail.com. U prijavi treba navesti broj Ime i prezime/ broj paviljona i sobe / kratak razlog zašto misle da je njihova soba ‘najkul’.

  • PROVEDBA NATJEČAJA I ODABIR DOBITNIKA

Organizacijski tim će fotografirati prijavljene sobe od 1. do 15.travnja. Nakon svih skupljenih fotografija, na facebook stranici će se objaviti album za natječaj Najkul sobe u kojem će bit sve prijavljene fotografije. U prvom krugu natječaja odlučuje se na temelju sakupljenih lajkova na svakoj fotografiji koja sudjeluje (1 fotografija=1 soba koja se natječe). Broj lajkova se zaključuje 15.travnja u ponoć i 10* fotografije koje budu imale najveći broj lajkova prolaze u drugi krug u kojem o 3 glavna pobjednička mjesta odlučuje žiri – članovi Savske Točkice.

(Napomena: Članovi žirija ne mogu sudjelovati!)

  • NAGRADE

Glavne nagrade će se dodjeliti na Radićevim danima. Nagrade će biti u duhu veselog kul natječaja!


*moguća promjena broja fotografija ovisno o broju prijavljenih

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …