Često postavljena pitanja o useljenju

Suoceni s manjkom informacija i neupućenosti studenata povodom tekućih rezervacija soba, useljenja i slicnog, donosimo najcešće postavljena pitanja na navedenu temu:

 1. Kada će biti objavljena rješenja žalbi na rezultate natjecaja za smještaj u studentskim domovima?

Iz Studentskog centra smo dobili informaciju kako će rješenja biti objavljena krajem 9. mjeseca na web stranici www.sczg.hr. Međutim, praksa je mnogih studenata osobno otići u SC i ”ubrzati” taj proces. Sigurno ćete dobiti koju sijedu više i izgubiti živce, ali velika je mogućnost da rješenje žalbe dobijete u roku jednog dana.

 
2. Do kada se podnose žalbe?

Žalbe se podnose 8 dana od službene objave rezultata natjecaja za prijem u studentski dom. 

 
3. Kada su useljenja u dom?

Službeno, useljenja pocinju u petak 26.8.2011. godine u vremenu od 8:00 do 14:00, subotom od 8:00 do 11:00. Studenti koji su rezervirali sobu moraju useliti do zakljucno 10.9.2011. u 12 sati. Za eventualne opcije premještanja u druge sobe i probleme slicne prirode obratite se iskljucivo Upravi doma koja će u suradnji s programom smještaja u SC-u pokušati izaći u susret. 
Vipe informacija na telefonima:

3015 946, 3634 255 – Uprava S.D. Stjepan Radić
4593 639 – Program smještaja SC-a

 
4. Moram li imati lijecnicki pregled prije useljenja u dom?

Kao što smo i prošle godine pisali, uprava doma će ove godine inzistirati na tome da pri useljenju imate riješen lijecnicki pregled. Koliko će strogi biti i koliko će se držati navedenoga, ostaje nam za vidjeti.

 
5. Kada s radom zapocinju menze u S.D. Stjepan Radić?

Menze na Savi svoja vrata otvaraju 1.9.2011. godine.

 
6. Kada mogu useliti oni koji su rezervirali sobu u 8. paviljonu?

Zbog ljetnog smještaja koji je ove godine bio u 8. paviljonu i traje do 31.8.2011. godine, studenti koji žele ranije useliti a imaju rezerviranu sobu u 8. paviljonu, privremeno će biti smješteni u druge sobe dok se navedene ne oslobode.
 

7. Ukoliko sam kao datum useljenja zaokružio/la 1.10., a rezervirao/la sam sobu preko interneta, do kada moram useliti?

Ne morate useliti do 10.9. kao i ostali. Vaše rezervacije će ostati aktivne i do 1.10.
 

8. Moram li osobno preuzeti kljuceve pri useljenju?

Ne morate, to može obaviti i netko u vaše ime uz predocenje vaše xice, indexa i lijecnicke potvrde.

9. Mogu li lijecnicki pregled obaviti doma?

Vaša lijecnica opće prakse nema pecate koji su potrebni , a i ne smije stavljati svoj pecat u indeks jer je to službeni document . Tako da ipak morate doći k studentskom lijecniku OSIM ako ste brucoš, tada možete oobaviti pregled kod svoje ŠKOLSKE lijecnice ( ona koja Vas je cijepila u srednjoj školi).
 

10. Nemam lijecnicki na useljenju, što onda?

Ukoliko nemate lijecnicki pregled odmah pri useljenju, potpisujete da ste ga dužni donijeti do 15.9., inace gubite pravo na smještaj.
 

Od bitnijih radova uz zakonske servise i deratizaciju tijekom ljeta krenulo je pregrađivanje peterokrevetnih soba u dvokrevetne, a završetak radova i nabavku namještaja ocekujemo sredinom rujna.

Ovu su neka od pitanja koja su postavljena putem maila ili na našem facebook zidu. Ukoliko imate bilo kakvih daljnjih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obratite na mail: kontakt@esava.info ili na našem facebook fan pageu!

I ove godine s vama,

esava.info team!

 

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …