Djevojke oprez: Sumnjiva osoba kruži Savom!

devetipaviljonsava.jpg

Pojedine djevojke iz Studentskog doma Stjepan Radić posljednjih su se dana našle u krajnje neugodnim situacijama. Nepoznata starija muška osoba je u večernjim satima pratila djevojke te uvukla strah pod kožu s obzirom na nastrane namjere.

Pojedine su djevojke slučaj već prijavile zaštitarima, ali i policiji. Prema opisu, radi se o osobi sljedećih karakteristika:
Stoji medu autima i čeka dok je cura sama u prolazu. Siva šuškava jakna. Oko 170 visok i smeđa kosa i ima oko 35 godina. Prosječne grade i raskopčane traperice.

Uprava doma je dodatno postrožila mjere te uvela veći broj zaštitara, a stanare moli da svaku sumnjivu osobu ili situaciju prijave na porti doma koja radi 24 sata dnevno.

Na mail smo dobili obavijesti studenata kako je navedena osoba viđena i u Studentskom domu Cvjetno naselje, ali i u drugim dijelovima grada: Javljam se u vezi informacija o jezivom muškarcu koji kruži Savom. Vidjela sam opis u članku vezan za njega te mogu reći kako sam također imala neugodna iskustva s njim, više puta, danas također. Susreti su se dogodili u blizini SC-a ,na Jarunu te dva puta u tramvaju. Jednom je hodao po tramvaju i svaku curu “suptilno” dodirivao.Užasno je jeziv , u pogledu mu se vidi da je psihički nestabilan i nadam se da će se uspjeti što prije nešto učiniti u vezi tog!

Ukoliko imate više informacija o navedenoj osobi, možete ih poslati na mail info@esava.info ili podijeliti s članovima Facebook grupe Studentski dom Stjepan Radić.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …