Predavanje: Predstavljanje mogućnosti zaposlenja u Njemačkoj

deutschland

Prema podacima BITKOM-a, njemačkog udruženja za informacijske tehnologije, telekomunikacije i nove medije, samo u Njemačkoj je u ovom trenutku otvoreno gotovo 43 tisuće natječaja za radna mjesta IT profesionalaca.

Jedna od najtraženijih skupina stručnjaka koji u Njemačkoj mogu pronaći posao upravo su certificirani IT profesionalci: programeri, IT konzultanti, sistemski i mrežni administratori, projektni menadžeri, stručnjaci za sigurnost.

Algebra je uspostavila suradnju s njemačkim tvrtkama GFN AG – jednim od vodećih IT trening centara u Njemačkoj i YITP – agencijom za selekciju, edukaciju i posredovanje u zapošljavanju. Cilj suradnje je IT stručnjacima iz Hrvatske i regije ponuditi mogućnost zapošljavanja u Njemačkoj. Kako bismo nam bolje predstavili mogućnosti zaposlenja u Njemačkoj, pozivamo vas da 11.3.2014. dođete u Ilicu 242, poslušate prezentaciju i pitate što vas zanima!

Uz predsjednika Uprave Algebre Tomislava Dominkovića, prezentaciji će gostovati Axel Stadtelmeyer, član uprave tvrtke GFN AG i osoba koja stoji iza cijelog projekta Dobar posao u Njemačkoj. Obojica će detaljnije objasniti cijeli proces, od prijave i izrade životopisa, do zaposlenja i ostvarenja transfera u Njemačku. Također, vidjet ćete koja su to deficitarna zanimanja u Njemačkoj i kakvi profili ljudi su najviše traženi.

Uključite se u utrku za radnim mjestima i budite korak ispred drugih.

Mjesto: Algebra, Ilica 242, dvorana Aula Magna, 1. kat
Vrijeme: 11.3.2014. u 18:00
Prijave: http://bit.ly/1cpxFKD

Ne možeš doći do Algebre? Nisi u Zagrebu? Nema problema, cijeli događaj bit će streaman i moći ćeš ga pratiti online koristeći Lync Web App. Link za online praćenje: http://bit.ly/N9ym0Z

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …