Postani poduzetnik: Studentska udruga EWoB prima nove članove u Osijeku

1781891_299000496920919_2137505456_n

Studentska udruga EWoB koja djeluje u sklopu Ekonomskog fakulteta u Osijeku prima nove članove, te studentima svih fakulteta nude priliku da pokažu svoja znanja i vještine i budu korak bliže ostvarenju svojih snova.

EWoB (Entrepreneurs WithOut Borders) je neprofitna studentska organizacija, osnovana u prosincu 2008. godine u suradnji sa University of Illinois at Urbana Champaign, USA. Glavno područje djelovanja udruge je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, čiji je cilj promoviranje poduzetničkog načina ponašanja, razvijanje i upoznavanje poduzetničkih vještina i suradnja s poduzetnicima, profesorima i poduzećima kroz razne projekte.

Što EwoB može učiniti za tebe?

“Prvenstveno, EwoB ti nudi novu dozu samopouzdanja koja uvijek nedostaje kada treba nešto odraditi samostalno, razvoj kognitivnih sposobnosti, sklapanje novih prijateljstava te širenje mreže kontakata. EWoB ti daje novu dimenziju razmišljanja: „Ja ću se sam definirati. Ja ću ispisati svoje pohvale. I nitko mi neće govoriti što mogu i što ne mogu učiniti. Ja nikad neću otići kući, prije nego što dam najbolje što imam.“” — ističu organizatori.

Regrutacija će se održati 05.03. u 13h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 12 (2.kat), a za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na ewob.croatia@gmail.com.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …