Najavljujemo projekt: ,,Bez veze nije bezveze”

960077_688235447883289_208952581_n

’Bez veze nije bezveze’’, projekt udruge eSTUDENT, otvara vrata edukativnom dijelu projekta kojem je temeljna namjera potaknuti studente na proaktivno ponašanje i diskusiju na temu korupcije.

Nakon što su tradicionalno obilježili Međunarodni dan borbe protiv korupcije, 9.12.2013., vezanjem vezica s porukama u zagrebačkim tramvajima i vlakovima, slijedi edukativni dio projekta koji će trajati kroz mjesec ožujak.

Šest stručnjaka održat će predavanja na četiri fakulteta, koji će u razgovoru sa studentima kroz vlastite životne primjere pokazati kako se bez ‘veza’ može uspjeti.

Prvo predavanje održat će se 14. ožujka na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, pod naslovom ‘’Koji je tvoj meni uspjeha?’’, a gost predavač je Irena Šoljić, asistentica na Biotehnološkom fakultetu u Belgiji, a nekadašnja studentica PBF-a.

Samo nekoliko dana kasnije, 19. ožujka, diplomirani arhitekt i doktor znanosti, Idis Turato, održat će predavanje na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tema predavanja je ‘’Postavi čvrste temelje svog uspjeha’’.

Nadalje, na Grafičkom fakultetu svoje iskustvo studentima će prenijeti Mia Marić i Igor Manasteriotti, popularni dvojac koji je uz vlastiti trud i rad osnovao svoju firmu u Zagrebu, dok će edukativni dio projekta na fakultetima završiti predavanjem na Kineziološkom fakultetu gdje će gostovati poznati mentalni trener Igor Čerenšek te kondicijski trener Marino Bašić.

Završnica ciklusa predavanja na fakultetima, osmišljena je kao zabavna večer za sve studente, 10. travnja u Vip Clubu, gdje će nastupiti komičarski trio Goran Vugrinec, Aleks Curać Šarić i Tin Sedlar, mlade pjevačke nade Matija Cvek i Diana Heraković, te bend Pirati koji će goste zabavljati ostatak večeri.

No, projekt tu ne završava, pa tako organizatori tijekom travnja i svibnja ove godine nastavljaju s ciklusom predavanja u srednjim školama.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …