Microsoft na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu

1607015_10202288735993695_1571772818_n

U srijedu, 15.1.2014. godine od 18:30 će se na Tehničkom veleučilištu održati posebna program Microsofta.

Uz predavanje i druženje, ovo će biti najava ovogodišnjeg Software StartUp Academy programa kojem je partner i Tehničko Veleučilište u Zagrebu.

Nina Šindija, Audience Marketing Manager, predstaviti će ovogodišnji Software StartUp Academy program kojem je partner i Tehničko Veleučilište u Zagrebu. Osim o svim pojedinostima ovogodišnjeg SSA 2014 programa imat ćete priliku čuti sve o mogućnosti sudjelovanja na Imagine Cupu, najvećem svjetskom tehničkom studentskom natjecanju.

Tomislav Tipurić, Microsoft Technology Specialist, urednik Windays konferencije, održati će prigodno predavanje „IT Inovacije – što su i kako izvući najviše iz njih“.

U osnovi poslovnog uspjeha su nove, efektivnije poslovne strategije. Osnove današnjih uspješnih poslovnih strategija su efektivne IT inovacije. Što je to zapravo inovacija? Kako ju potaknuti? Koja je povezanost inovacije s poslovnim uspjehom? Koja je razlika IT inovacija u organizacijama koje stvaraju tehnologiju od onih koje tu tehnologiju koriste? Odgovore na ova pitanja doznajte na predavanju.

Nakon toga će Ivan Kocijan, urednik ovogodišnjeg TVZ Mc2 takmičenja, najaviti naš ovogodišnji program koji počinje 5.2.2014., a gdje će naši studenti osim Microsoftove moći koristiti i iOS i Android mobilnu razvojnu platformu.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …