KRADU: Studenti Akademije dramskih umjetnosti premijerno predstavljaju 6 predstava

kradu

Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu koja će se održati od 13. do 16. ožujka 2014. predstavit će devet predstava, od kojih će šest biti premijerno izvedeno i njhovu režiju potpisuju studenti Akademije, dok su ostale tri reprize ispitnih produkcija.

Publika će u četiri dana Revije imati priliku premijerno vidjeti Dva pečena jaja. Na oko (režija: Lea Anastazija Fleger), Ni tu ni tamo (režija: Arija Rizvić), Ovo je samo privremeno (režija: Tamara Damjanović), Pa može se i tako reći (režija: Lovro Krsnik), Sva lica Kim Jong-una (režija: Ivan Penović), Uže (režija: Ivana Vuković i Vid Hribar). Komedija V. (režija: Morana Novosel), Ukroćena goropadnica (klasa Aide Bukvić) i Komšiluk naglavačke (klasa Želimira Mesarića) ispitne su produkcije koje će reprizno biti izvedene na sceni ADU.

KRADU već deveti put organiziraju studenti Produkcije, dok su za umjetnički dio zaduženi studenti Dramaturgije, Kazališne režije i radiofonije, a sve uloge tumače sadašnji i bivši studenti Glume.

I ove su godine za vizualni identitet Revije zaduženi studenti Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a za vrijeme trajanja KRADU u prostorima Akademije bit će izloženi i plakati predstava, autorski rad studenata Dizajna.

www.esava.info

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …