ELSA Zagreb vas poziva na ”Malu školu ljudskih prava”!

malaskola

Vodeći se time da je nedavno Opća skupština UN-a jednoglasno prihvatila rezoluciju čiji je cilj očuvanje osobne privatnosti čovjeka u današnje digitalno doba te sve većom navikom ljudi za društvenim mrežama i internetu kao mediju, odlučili smo ovogodišnju temu posvetiti upravo zaštiti ljudskih prava u digitalnom svijetu i dobu kojem živimo.

Vrsni stručnjaci će vam otkriti i predstaviti tajne ovog medija, njegove prednosti i mane, a istaknuti pravnici potrebu za njegovom pravnom regulacijom i trenutnom zakonodavnom uređenju.

Bit će govora i o hakerstvu, o zaštiti časti i ugleda na Internetu, pravnoj prirodi web stranica, informatičkoj sigurnosti, slobodi izražavanja te još mnogo toga!

Nemojte pratiti sav sadržaj on-line, nego nam se pridružite i uživo na ovom tradicionalnom događaju!

Ovo je 14. po redu Mala škola ljudskih prava na kojoj će gostovati 14 predavača. Glavna tema je Medijsko pravo: Zaštita ljudskih prava na Internetu.

Tribina će trajati 5 dana i to od 3. do 7. ožujka 2014. godine. Prijaviti se mogu svi studenti fakulteta društvenih u humanističkih usmjerenja do 22. veljače u 10:59.

POSTUPAK PRIJAVE

Sve zainteresirane molimo da skinu prijavnicu i popune sve tražene podatke te nam je popunjenu pošaljete na mala.skola@elsa-zagreb.hr e-mail zaključno s 22. veljače do 10.59 sati. Svi detalji su u prijavnici objašnjeni. Svi prijavljeni bit će obaviješteni jesu li primljeni najkasnije do 26. veljače.“

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …