13. Noć zagorskih studenata u organizaciji Udruge zagorskih studenata

1959781_596938093718661_1115395168_n

Nakon ispitnih rokova i učenja, slijedi noć koja će okupiti sve Zagorke i Zagorce, ali i one željne  dobrog provoda i druženja 11. ožujka u klubu Roko u Zagrebu – Noć zagorskih studenata.

Noć zagorskih studenata poznata je noć zabave i druženja, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, koja okupi i preko 1000 ljudi na jednom mjestu – godinama je to klub Roko poznat po okupljanjima studenata.

U organizaciji Udruge zagorskih studenata održat će se i 13. Noć zagorskih studenata na kojoj će vas ovaj put zabavljati odlični Kavaliri, zagorski glazbeni sastav poznat po autohtonosti i posebnom glazbenom izričaju. Za dobru atmosferu pobrinut će se i Zlatni dečki, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ Joseppo. Prvih 200 gostiju na ulazu očekuje piće dobrodošlice, a svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u klubu Roku i Studentskom centru, a na dan Noći na ulazu po 30 kuna.

 Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da dođu 11. ožujka u Roko i zabave se uz odličnu glazbu i domaće ljude do ranih jutarnjih sati!

esava.info vas nagrađuje s 2×2 ulaznice! Pošaljite svoje ime i prezime na kontakt@esava.info i najbrže nagrađujemo ulaznicama!

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …