Prijavite se na “AIESEC stručnu praksu” u Češkoj

NaslovnaOdlazak na međunarodnu stručnu praksu je prilika za svaku mladu osobu koja se ne smije propustiti jer možete dodatno unaprijediti svoje vještine na području za koje se obrazujete, možete steći iskustvo rada u internacionalnom okruženju te rada u profesionalnom okružju. Štoviše, vaš rad bit će zabilježen u životopisu, a mogao bi biti presudan za buduće zaposlenje.

Najveća studentska organizacija AIESEC, koja djeluje u 124 zemlje svijeta, otvorila je natječaj za stručnu praksu HR (Human Resources) koji traje do 31.1.2014. Ovom se prilikom pruža mogućnost prakse u polju regrutacije, kod AIESEC-ovog partnera u Češkoj, kompanije NonStop Recruitment.

Ukoliko ste zainteresirani za daljnju karijeru u radu s ljudskim resursima ili ako želite raditi na regrutacijskim projektima za multinacionalna poduzeća, ovo je idealna prilika za vas. Također, pruža se mogućnost rada na segmentaciji kandidata, intervjuima i selekciji, a iskustvo možete dobiti od najboljih stručnjaka u navedenim područjima.

Ovo je odlična prilika za rad u internacionalnom okruženju sa praktikantima iz cijele Europe. Početak prakse moguć je početkom svakog mjeseca od ožujka do kolovoza. Na praksu mogu ići studenti i osobe koje su završile fakultet prije manje od dvije godine i koje su ujedno mlađe od 30 godina.

Detalji prakse: http://strucneprakse.net/hrpraksa.html

Prijava za praksu: https://podio.com/webforms/6501677/505863

Za sve ostale informacije kontaktirajte navedene osobe:

OSIJEK – bojan1.stankovic@aiesec.net

RIJEKA – filip.blagojevic@aiesec.net

SPLIT – marko.klepo@aiesec.net

VARAŽDIN – sasa.hrgovic@aiesec.net

ZAGREB – franciska.perkovic@aiesec.net

Više detalja o Međunarodnoj stručnoj praksi možete saznati klikom na link: Strucna praksa – Human Resources booklet

HR - plakat

(www.esava.info)

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …