ZET: Podnošenje zahtjeva za produljenje statusa studenta

savska

Na prodajnim mjestima ZET-a, kao i na internetskoj stranici, dostupni su obrasci za produljenje korisničkog statusa ili izdavanje novih kartica učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima.

Kako bi izbjegli moguće gužve na samom početku nove školske, odnosno akademske godine, na prodajnim se mjestima ZET-a već sada mogu podnijeti zahtjevi za produljenje statusa učenika, odnosno studenta, što je preduvjet za plaćanje prijevoza uz povlaštenu cijenu.

Učenici i studenti koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, već samo, uz zahtjev za produljenje ovjeren u obrazovnoj instituciji, produljiti učenički tj. studentski status. Produljenje statusa se ne naplaćuje!

Učenici i studenti koji prvi put izrađuju karticu, uz također ovjereni zahtjev (i indeks s upisanim tekućim semestrom akademske godine) trebaju priložiti fotografiju dimenzija 3 x 3,5 cm, a izrada se naplaćuje 30 kuna. U najkraćem roku kartica će, nakon izrade, biti dostavljena na kućnu adresu ili prodajno mjesto, ovisno o želji putnika. Novim korisnicima se predlaže da ZET karticu izrade što prije jer potvrda o predanom zahtjevu za izradu kartice nije zamjena za valjanu kartu!

Podsjećamo, učenički statusi od prošle školske godine vrijede do 30. rujna, a studentski do 31. listopada. Zahtjev za izdavanje pretplatne karte ili produljenje statusa korisnika za školsku godinu 2014./2015. možete preuzeti ovdje!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …