Wake prvenstvo Hrvatske i Slovenije ove subote na Jarunu!

10547780_829044807126176_8075797578820486618_o

Vjerojatno ste jarunskom šetnjom ili trčanjem naišli na zanimljiv sport koji se svakog ljeta odvija uz jarunsku obalu. Riječ je o wakeboardingu i wakeskateu. Wake klub Zagreb aktivno se bavi popularizacijom, promocijom i razvojem Wakeboard-a i Wakeskate-a u Hrvatskoj. Baza Wake Kluba Zagreb je Wake Park Jarun.

WKZ osnovala je grupica zaljubljenika u wakeboard i wakeskate. Ima mlađih i starijih, cura i dečki. Daske im život znače, daske ih vesele i donijele su otkačene i lude trenutke u njihovu svakodnevicu. Pozitivni su, veseli, vole se družiti, a ove subote organiziraju jedno veliko natjecanje.

Wake Park Jarun vas poziva da im se pridružite na najvećem ovogodišnjem wakeboarding spektaklu regije, Wake prvenstvu Hrvatske i Slovenije, koje će se održati u subotu, 6. rujna u Wake Parku Jarun na Malom jarunskom jezeru s početkom u 10 sati. Tada će svoje snage odmjeriti najbolji wakeboarderi iz Hrvatske i Slovenije koji će se boriti za titulu prvaka i prvakinje 2014. godine u kategorijama wakeboard i wakeskate. 

Osim atraktivnih vratolomija za koje će se pobrinuti natjecatelji, svojim će vas nastupom zabavljati i MC Kuna, plesat će se na ritmove DJ Jeffa i DJ Sase SF.
Zato, rezervirajte datum, ponesite navijačke rekvizite i dobru volju i vidimo se 6. rujna u Wake Parku Jarun!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …