VIDEO: Podesite vrijeme automatskog gašenja vašeg laptopa

Shutdown-windows7

Možda je i većina vas navikla kada dođe doma zaspati uz televiziju. Nekome je gušt naviti omiljeni film, utakmicu ili seriju u kasnim večernjim satima iako je svjestan da će uskoro zaspati. Pri tome podese timer za automatsko gašenje televizije nakon određenog vremena.

U domu je ipak nešto drugačija situacija s obzirom da većina soba nema TV. Tako idemo spavati za vrijeme na pola pogledanog filma ili već u prvom poluvremenu ponoćne utakmice Svjetskog prvenstva. Možda ste se i vi pitali: ,, Da barem ima ona opcija za gašenje televizije i za kompjutor.” Nerijetko se budimo ujutro uz zvuke ferceranja kompjutora i njegovog pregrijavanja. Sljedeći video će vam pokazati kako u samo dva-tri koraka bez ikakvih programa i aplikacija postaviti mogućnost automatskog gašenja kompjutora:

Napomena: Broj 60 predstavlja 60 sekundi tako da prema tome ravnate svoje vrijeme. Ovu akciju možete i poništiti na način da odete u ”Run” i ukucate shutdown -a. Naravno, postoje i razni programi, ali ukoliko sumnjate u njihovu ispravnost, ovo je super izbor.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …