Veliki studentski party

1965083_10202842475278841_1157860045_n

Može ovako!? Budimo iskreni. Vjerovatno su vam svima utužili pozivi na fejsu na razna događanja, pa da lajkate razne stranice, pa ovaj poziva na ovo, ovaj na ono… I mi vas pozivamo al evo kako.

Tri stvari:

Br.1) Mi ne znamo hoćete li se vi dobro zabaviti na našem studentskom tulumu, al ono što znamo je da vam neće bit do nas.

Br. 2) Mi znamo da su ovo oni događaji koji se pamte kad se jednog dana pogledaš pred ogledalom i veliš si u bradu: e stvarno je bilo dobro bit student.

Br. 3) I na kraju, i tematika je naučne prirode! Evo kako:

a)   Smjer matematika: dopušteno je zbrajanje pred kafićem i oduzimanje unutra.

b)  Ekonomija, smjer turizam: Sve udruge na jednom mjestu, ljudi od Dubrovnika pa do Pule i Iloka. Ako na ovom tulum ne nađeš apartman za noćenje, vrijeme je da mjenjaš smjer.

c)  Jezici: Nakon dovoljnog upoznavanja s prijateljem Johnnijem Šetačem, sva narječja, pa čak i ona skoro zaboravljena postanu jasna koda si se rodio/la tamo.

d    Filozofija, smjer filozofiranje: žene pokušavaju shvatiti zašto ih onaj tamo lik promatra a ne prilazi dok muškarci nikako da skuže koga će Niko vodit kao prvu špicu u Brazil.

e)  I konačno vjeronauk: pa ne možeš vjerovat da ovaj studentski tulum može bit ovako dobar.

► Vrijeme: petak, 07. ožujka od 23.30 do 06:00 sati
► Lokacija: kafić NC Šalata na zagrebačkom velesajmu (zapadni ulaz) u paviljonu 1, udaljenom 2. min od tramvajske stanice Trnsko

Link na kartu: http://goo.gl/maps/f2yLt

Izazivamo vas! Da, izazivamo vas da iskoristite najbolje što pruža studentski život. Veliki party za sve studente. A za bijesni studentski džep, pripremili smo još bijesniju ponudu:

★ SVE PIĆE PO 12 KN
★ Ožujska piva 0,5l – 12kn
★ 3 vrste voćnih rakija po – 10 kn
★ Butelja bijelog vina i mineralna – 80 KN
★ Butelja crnog vina i 3 cole – 100 KN

★ Tamburaški sastav
★ DJ iznenađenja
★ Najbolje od domaće, strane i narodne muzike
★ Ulaz besplatan
★ Parking besplatan

Projekt podržavaju: Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačka studentska futsal liga, Zavičajni klub hercegovačkih studenata, Udruga studenata grada Splita, Slavonska udruga studenata, Udruga zagorskih studenata, Klub zadarskih studenata, Udruga zagrebačkih studenata, Zagrebački klub livanjskih studenata, Udruga studenata imotske krajne, Udruga Vukovarsko-srijemskih studenata.

Dođi i pokaži da možeš položiti ovaj najteži ispit na kraju semestra!
Vdimo seeee! 🙂

p.s. Naš moto je: What happens on tulum, stays on tulum!

INFO / REZERVACIJE

☎ 097 7968 306
☎ 091 9514 422
☎ 092 2133 393

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …