Prodaja auta na Njuškalu: Odvezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura

alfa-romeo-147-1.6-ts-slika-31223742

Zanimljiv oglas je postavljen prije dva dana na njuskalo.hr. Naime, radi se o prodaji automobila Alfa Romeo 147 koji prodavač nudi uz ovakav opis:

Na prodaju je moja Alfa 147 ili kako ju od milja zovem Kinder jaje. Sto reci o njoj? Prevezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura, s njom sam nasao danasnju zenu. Vozila je kištru, frižider, stolariju, a najviše sam volio u nju staviti svinjske polovice, gajbu pive i doma s kumom mesariti i otici sav zmazan u trgovinu po jos jednu gajbu pive. Naravno, ulja troši podosta, ali ne moze ona potrositi koliko ja mogu naliti.

Svako jutro startana na hladno, unutra sam pio, pušio, ponekad i povracao nakon fiša kod kolege s posla. Odlicno se okrece na rucnu i preko parka izbjegava policiju. Ne preporucavam da je vozite u Sisacko Moslavackoj zupaniji, posto ce vas policija uvjek zaustavljati.

Auto kod mene nije opran ni jednom pošto nije ni garažiran i nema ga smisla oprati kada ce za dva tjedna opet biti prljav. Bolje popijte pivo za te novce i uplatite listic na talijansku drugu ligu.

Nikada nije vukao prikolicu osim nekoliko puta traktor iz polja nakon sto je susjed uredno pijan sletio u kanal. Poslje toga smo se uvjek vozili u birtiju, pili unutra, pušili i povracali ako smo isli kod kolege na fiš.

Kilometraza uopce nije istinita. Naravno, ja cu vas uvjeravati da je ispravna i molim da me ne ispitujete o tome jer cete gubiti vrijeme.

Svi servisi su odradeni u ovlastenom servisu, na autu trenutno nema ulaganja, sve je ispravno i održavano. Također, nove su i gume, zimske Good Year ultra grip 8 koje su presle oko 1500km. Interijer u besprijekornom stanju. Sve je jasno vidljivo na slikama. Visegodisnji sam vlasnik i auto je u potpunosti pouzdan. Iduci veliki servis je za 80.000km. Remen, spaner, vodena pumpa i svjecice promjenjene prije prije 12000km.

Cijena je 3200eur, plativo u kunama, eurima, bosanskim markama te svinjskim polovicama. Moguca zamjena za opremu za kolinje ili za neki drugi uredan auto ali ne za GOLF 2 diesel iz 86e i ostale slične čoban mobile. Moguce i uz moju doplatu. Pošto sam fin gospodin, ne planiram pod racun uzeti ni GOLF 1, ni Kadett E niti Vam spustiti cjenu na 2000eur pa da i to kao “sigurno” platite u nekoliko rata. Ako tako planirate, ovo nije auto za vas, a iz dvorista cete biti nasilno istjerani(ovo pišem i zbog švercera). Ako ste ozbiljian kupac i fin, normalan covjek kao ja, javite mi ranije da popijem bar cetirti sata prije tablete za zivce pa cemo se lako dogovoriti oko cijene i moguce zamjene.

Vucin CD ne ide s autom!

Živi mi bili.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …