Preusmjeravanje tramvajskog i autobusnog prometa zbog Norijade

savska

Dan zagrebačkih maturanata obilježit će se sutra, na nekoliko gradskih lokacija. Na središnji zagrebački trg iz školskih će se klupa uputiti više od 5 tisuća maturanata. Okupljanje započinje već u 11.30 sati, a oko podneva učenici završnih razreda srednjih škola krenut će prema Bundeku gdje će biti organizirana i ovogodišnja proslava.

Trasa kretanja kolone: Trg bana Josipa Jelačića – Praška – Trg N. Š. Zrinskog – Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva – Miramarska – Ulica grada Vukovara – Hrvatske bratske zajednice – Avenija V. Holjevca – Damira Tomljanovića Gavrana – Bundek.

U tramvajskom i autobusnom prometu, ovisno o situaciji na terenu tijekom prolaska kolone, dolazit će do povremenih zaustavljanja i preusmjeravanja linija.

Početak preusmjeravanja tramvajskog prometa očekuje se oko 12 sati i to na linijama čije trase prolaze središnjim zagrebačkim trgom, odnosno Praškom ulicom.

Linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 preusmjeravat će se na Glavni kolodvor.

Dvadesetak minuta kasnije, kako se očekuje, trebao bi uslijediti i kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom, sve dok kolona maturanata ne skrene na Miramarsku cestu.

Oko 12.35 sati, tramvajski promet bit će obustavljen i u Ulici grada Vukovara kod Miramarske za vrijeme prolaska do Avenije Hrvatske bratske zajednice.

Autobusne linije koje pripadaju terminalu Glavni kolodvor preusmjeravat će se nešto prije 13 sati i to Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik, na svoje uobičajene trase. Kada se kolona maturanata približi Mostu slobode, autobusi će voziti Slavonskom, Držićevom i Avenijom Dubrovnik.

Stručne službe ZET-a pratit će prometnu situaciju na terenu, a ukoliko se za to ukaže potreba uključivat će se i dodatni prijevozni kapaciteti.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …