Otvorene prijave za TINK studentske istraživačke projekte

tink-logo

Otvorene su prijave za TINK studentske znanstvene istraživačke projekte iz područja biologije, kemije, fizike i računalne znanosti na www.tinkproject.org.

Andrew deMello, profesor biokemijskog inženjerstva, ETH Zurich, Švicarska:
“Vrhunsko mentorstvo, angažiranost i rad inspirirat će nove generacije mladih znanstvenika. TINK pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima diljem svijeta da se angažiraju u radu na istraživačkim projektima s najboljim znanstvenicima.”

TINK projekt novi je edukacijski program osmišljen kako bi se studentima omogućio rad na istraživačkim projektima u poznatim istraživačkim centrima diljem svijeta.
TINK trenutačno nudi više od 30 istraživačkih projekta iz područja biologije, kemije, fizike i računalne znanosti u trajanju od 3 od 12 mjeseci. TINK projekti provode se na dvadesetak institucija diljem Europe. Neke od njih su Max Planck Institute of Molecular Cell Biology and Genetics, Max Delbrück Center for Molecular Medicine, Centre for Genomic Research, Barcelona, German Cancer Research Centre, University of Edinburgh, Johannes Kepler University te University College London.

Ivo F. Sbalzarini, voditelj istraživačke grupe, Max Planck Institute of Molecular Cell Biology and Genetics, Njemačka:
“Znatiželja i mašta su darovi prirode koji zahtijevaju ulaganje. Istraživački projekt u izvrsnom inspirirajućem okruženju istraživačke grupe često je polazna točka čitave karijere. Birajte ljude, ne samo projekte.”

TINK promiče individualan pristup studentima, detaljne informacije o svim projektima te mentoru–istraživaču dostupne su na web stranici. TINK potiče stvaranje znanstvene zajednice koja pruža potporu studentima prilikom snalaženja u novoj okolini. Kako bi doprinio jačanju znanstvene zajednice TINK će organizirati znanstvenu radionicu na Max Planck Institute of Molecular Cell Biology and Genetics u Dresdenu na kojoj će se okupiti svi TINK mentori i studenti.

Prijave za TINK projekte otvorene su za sve studente do 15. listopada 2014. Više informacija o projektima, mentorima te o postupku prijave potražite na www.tinkproject.org. Svakako posjetite i TINKovu Facebook stranicu na www.facebook.com/tinkproject.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …