Otvorene prijave za novu sezonu Katoličke malonogometne lige

1238048_571898436192257_874409190_n

Prijave za sedamnaestu sezonu Katoličke malonogometne lige službeno su otvorne. Najstarija i najveća liga u gradu Zagrebu i u novoj sezoni mladim sportašima obećaje uz mnogo druženja, novih prijateljstva i smjeha kroz sport širiti i produbiti vjeru. Početak sezone i prvo okupljane KMNL-ovaca biti će u subotu, 13. rujna na Hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu. Početak natjecanja je u subotu nakon hodočašća, odnosno 20. rujna na terenima u Kušlanovoj.

Postupak prijava je sljedeći (za seniore):

1. Dobiti župnikovo odobrenje za sudjelovanjem u KMNL-u.

2. Poslati prijavu ekipe putem e-maila: kmnl.zagreb@gmail.com. Prijava treba sadržavati puno ime župe i mjesta, ime i prezime voditelja ekipe te kontakt podatke voditelja ekipe (broj mobitela i e-mail adresu). Ovo se odnosi i na ekipe koje su već sudjelovale u KMNL-u, i prošlogodišnji sudionici moraju prijaviti ekipu i na taj način potvrditi svoje sudjelovanje u novoj sezoni.

3. Nakon što izvršite prijavu ekipe, svi voditelji će putem e-maila dobiti prijavnicu igrača koju moraju dostaviti (putem e-maila ili osobno) voditeljima natjecanja, g. Matiji Caparu ili g. Petru Aniću najkasnije do 13. rujna, odnosno Hodočašća u Mariju Bistricu. Prijavnica igrača mora biti ovjerena od strane župnika kako bi bila valjana.

4. Uplatiti kotizaciju za natjecanje zaključno sa 3. kolom natjecanja. Nakon 3. kola će sve ekipe nisu podmirile kotizaciju biti suspendirane iz natjecanja.

Prijave za prvopričesničku i krizmaničku ligu su također otvorene, a natjecanje će početi krajem listoapda. Postupak prijava je isti kao i za seniore, s time da se prvopričesničke i krizmaničke prijavljuju putem e-maila: kmnl.zagreb1@gmail.com. U prvopričesničkoj i krizmaničkog ligi očekuju se neke promjene – mjenja se sustav natjecanja i prilagođava današnjim potrebama djece.

Ovim putem se moli sve sudionike da se drže ovih pravila i rokova.

Prije početka natjecanja, u dogovoru s povjerenikom za pastoral sportaša, g. Marijanom Spehnjakom, održat će se sastanak sa svim voditeljima ekipa, na kojemu će biti detaljno objašnjene propozicije natjecanja, a o čemu će svi voditelji ekipa biti na vrijeme obaviješteni.

Prijave ekipa primaju se zaključno s 13. rujnom, nakon čega se objavljuje stanje po ligama. I ove godine se nadamo velikom odazivu, a ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo da se obratite na e-mail kmnl.zagreb@gmail.com ili na broj mobitela 092 1300 177 (Matija).

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …