Osvojite ulaznice za koncert Harija Rončevića

1560565_571793099573168_885064658_n

Večeras će se iza 22:00 povodom Valentinova u Cllubu Roko održati koncert Harija Rončevića. Sve zaljubljene, ali i one koji će to tek postati, častimo s 3×2 ulaznice za večerašnji koncert.

Pošaljite nam naš mail kontakt@esava.info Vaš razlog zašto (ne)volite Valentinovo te Vaše ime i prezime? Pobjednici će biti obaviješteni povratnim mailom. Sretno!

Najromantičniji koncert uz velikog dalmatinskog romantičara održat će se u klubu Roko u Zagrebu!
Hari Rončević 14.02.2014. godine pjeva za sve zaljubljene parove.

Hari je pjevač čije pjesme razgaljuju dušu, te se malo pjevača na hrvatskoj glazbenoj sceni može mjeriti s ovakvim reakcijama publike. U svojim pjesmama otkriva najdublje osjećaje i razotkriva ljubav u svim njenim oblicima.

Hari je jedan od kantautora koji iznova oduševljava publiku svojim tekstovima i posebnim glasom.

Široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na “Melodijama hrvatskog Jadrana”, kada je za svoju pjesmu “Getanin” osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike .

Publiku je očarao romantičnim zvucima bezvremenskih balada: “Još tvog je poljupca na mojim usnama”, “Moje si more”, “I sve dok dišem” i mnoge druge.

Cijena ulaznice u pretprodaji 20 kuna. Na dan koncerta 30 kuna.

Na ulazu će Club Roko i Dorina u akciji ”Svaki par, Dorina čokolada na dar”, svakom zaljubljenom paru darovati jednu Dorina čokoladu kako bi zasladili ovu prelijepu noć!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …