Osvoji ulaznice za koncert Opće opasnosti!

1796642_579921152093696_1415775478_n (1)

Želiš ići na koncert Opće opasnosti koji će se danas iza 22:00 održati u zagrebačkom Clubu Roko? Nema problema, esava.info ima ulaznice za tebe! Sve što trebaš učiniti jest poslati svoje ime i prezime i razlog zašto baš ti trebaš ići na koncert na naš mail: kontakt@esava.info i prvih troje nagrađujemo s dvije ulaznice sretno! Dobitnici će biti obaviješteni povratnim mailom!

Jedan od najboljih hrvatskih rock bendova, Opća opasnost, održat će svoj koncert u Clubu Roko ovoga petka, 21. veljače nakon 22 sata, kada sve koji dođu očekuje velika rock večer prepuna vrhunske zabave.

Rokeri iz Županje koji su prošle godine osvojili Porina za hit „Tvoje ime čuvam“ te na Zagrebačkom festivalu nagradu publike za najnoviji singl “Tragovi”, osvaja srca publike svojim rock-baladama. Frontmen grupe Pero Galić jednom je prilikom kazao da je u duši pravi pravcati romantik, a tko se sjeća osamdesetih, kada je započinjao karijeru, znat će i zašto. „Tada smo tako živjeli i mislim da bi bilo bolje da je i danas približno tako. Ništa loše ne mislim o ovome danas, ali navike su navike i teško ih je mijenjati“, rekao je.

Najnoviji singl „Tragovi“, koji je do sada dobio izvrsne reakcije publike koja hvali novu žestinu benda i još jednu fenomenalnu interpretaciju pjevača Pere Galića, najava je novog albuma ove grupe.

Cijela postava benda od albuma „Ruski rulet” 1997. do danas se nije promijenila. Bend ima vrhunski tim autora, a svoje albume snimaju i produciraju sami. Sve ovo vrhunski „odrađuju kod kuće”, u „svome miru“ i na taj način svima dokazuju da se to može, iako kilometrima daleko od Zagreba. Osim toga, kako sami kažu, imaju i publiku, koja ih usprkos dužem izbivanju sa scene, nije zaboravila.

Svi koji u petak dođu u Club Roko koncert također neće dugo zaboraviti, a ulaznicu za isti moguće je kupiti u samome klubu u pretprodaji po cijeni od 30 kuna te 40 kuna na dan koncerta.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …