Ostao bez posla, a onda mu je sinula ideja: Čeka u redu i to dobro naplaćuje

Wx0eS2aX_red_1374524729_670x0

Nakon što je Giovanni Cafaro iz Milana ostao bez posla i uzaludno tražio novo radno mjesto slanjem životopisa na razne adrese – dobio je genijalnu ideju koju je dobro unovčio. Iako ideja i nije toliko nova, čekanje u redovima je ipak dobro naplatio te postao zanimiljiva medijska priča.

”Naplaćujem 10 eura po satu. Izdajem čak i fiskalni račun, a posla za mene ima sve više”, rekao je 42-godišnji Giovanni Cafaro, koji je diplomirani komunikolog koji je 12 godina radio u jednoj tvrtki kao direktor marketinga. Dobra i kreativna ideja mu se i ovdje isplatila.

“Jednog dana, dok sam čekao u redu kako bih obavio neku administrativnu obavezu, sinula mi je odlična ideja”, ispričao je Cafaro.

Marketing je odradio sam, napravio je letke i podijelio ih po ulicama Milana. Dostupan je od ponedjeljka do nedjelje, kako po danu tako i u večernjim satima, a sebe predstavlja kao “ozbiljnog, organiziranog, strpljivog i ljubaznog profesionalca”.

Osim što čeka u redu, svoje je usluge i proširio pa tako za svoje klijente obavlja kupnju, ispunjava formulare ili ih vozi autom gdje treba.

Možda bi mogao proširiti posao i na zagrebačke menze čiji redovi često frustriraju studente.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …