Novi PES 2015 izlazi 13. studenog

url

Sava će ove godine igrati novi PES kasnije nego uobičajeno – tek 13. studenog, što je gotovo mjesec i pol nakon izlaska Fife. Međutim, demo verzija igre bit će dostupna 17. rujna, tako da ćemo na vrijeme moći provjeriti sve novitete koje je Konami integrirao u novo izdanje popularne igrice.

Noviteta ima mnogo, prenosi Bug, barem na papiru, odnosno u objavi koju je Konami odaslao medijima. Primjerice, obećavaju se svjetlosno brze kontrole (da, svjetlosno brze), veća razina kontrole igrača (sada s igračima možete hodati, umjesto stalnog trčanja).

Nadalje, obećava se realno ponašanje preko 1000 igrača, stvarne taktike timova, emotivno reagiranje (to je očito đir ove godine u nogometnim simulacijama)… Publika na tribinama ima nove animacije i ponaša se življe u skladu s događanjima na terenu, a sustav osvjetljenja je realističan.

Među ostalim novitetima valja spomenuti da će većina izbornika / trenera europskih i latinoameričkih momčadi biti modelirana u igri. Lige su također proširene drugim divizijama (Engleska, Španjolska, Italija i Francuska). Vraća se editor stadiona, a čitava prezentacija igre u pogledu menija dobiva jednostavniji i efektniji izgled.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …