[NAGRADNA IGRA] Vodimo tebe i tvoju ekipu u Karting Arenu Zagreb!

kartinggrandprixesava

Adrenalin i brzina su vam u krvi? Onda imamo nešto za vas! Studentski portal esava.info i Karting Arena Zagreb nagrađuju jednu peteročlanu ekipu iz Studentskog doma Stjepan Radić s Mini Grand Prix vožnjom koja se sastoji od besplatne registracije vozača, 2 kruga zagrijavanja, 5 minuta kvalifikacija te 10 minuta utrke na najboljoj karting stazi u Zagrebu – Karting Arena Zagreb na Velesajmu.

UVJETI

Kako se radi o nagradi čija vrijednost prelazi 800 kuna, ipak ćete se morati barem malo potruditi za nju. Tražimo fotku tebe i tvoje ekipe na najdražem mjestu na Savi – bilo da se radi o menzi, sjedenju na balkonu, klupicama ili ispred Radića – sigurno imate ono mjesto na kojem se često sastajete uz pjesmu, priču ili pivo. Iako je svaka slika priča za sebe, dvije motivacijske rečenice će također dobro doći kako bi opisale vas, vašu ekipu ili vaše omiljeno mjesto.

Svoje slike nam možete slati sve do srijede, 20. svibnja 2015. godine na mail info@esava.info s naslovom: Nagradna igra.
Pristignute slike će ući u ravnopravnu borbu lajkova na našoj Facebook stranici te će ekipa s najviše sviđanja moći odmjeriti snage u Karting Areni Zagreb!

Interna i međusobna natjecanja unutar vaše ekipe vam sigurno nisu nepoznanica te će vam ova utrka doći kao izvrsna prilika za foliranje u narednim mjesecima!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …