Fil Tilen i Maja Bajamić na Radić Party-u klubu Aquariusu 24.4. pripremaju šou za pamćenje

Što vodeći hrvatski reper Fili Tilen i naša vodeća RnB izvođačica Maja Bajamić poručuju ovom fotografijom zaključite sami.

Maja i Tilen upravo pripremaju uprizorenje fenomenalnog Tilenovog singla „Žigolo“ kojeg će zajedno izvesti na Radić Party – Nova zagrebačka scena 24. travnja u Aquarius klubu na zagrebačkom Jarunu.

Na Radić Party-u u čijoj organizaciji sudjeluju studenti SD „Stjepan Radić“ okupit će se najdarovitiji  domaći izvođači mlađe generacije među kojima uz Fil Tilena i Maju Bajamić –  Sara Renar, Surka Beatbox, Drop Dopers, Kosta Radman, Ladies, Lorena Milina i drugi. Program započinje motivacijskim predavanjem Gorana Čandrlića, jednog od najinventivnijih mladih hrvatskih poduzetnika i pokretača projekta pametnog kišobrana – KISHA.

„ U ovo vrijeme kada u hrvatskim klubovima prevladava istočni turbo folk, a na radiju bendovi starije generacije  –  pripremamo spektakl na kojem ćemo mladima ponuditi nešto novo drugačije, svježe, provokativno i suvremeno. Osamdesetih je glazba u Hrvatskoj bila u korak sa svijetom. Danas to nije tako i to želimo promijeniti. Jedva čekamo izaći na scenu i zapaliti pozornicu…“  rekla nam je Maja Bajamić.

Fil Tilenov debitantski album „Predstava počinje“ početkom godine bio je peti najprodavaniji u album Hrvatskoj. Videospot za pjesmu „Žigolo“ zbog provokativnosti zabranjen je na televiziji, ali čini se da ovaj mladi perspektivni glazbenik zna što radi. Pjesma u prenesenom značenju podsmjehuje aktualnu glazbenu scenu i moderno društvo u kojemu sex prodaje sve. Priznaje kako izdavači tretiraju glazbenike kao svodnici, a ovo je njegov odgovor na trenutno stanje.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …