Erasmus Student Network Zagreb – Poziv za nove članove

626px-Erasmus_Student_Network_Logo.svg

Erasmus Student Network Zagreb, volonterska udruga koja pomaže studentima na studentskoj razmjeni u Zagrebu, poziva sve zainteresirane studente na prvi sastanak u novoj akademskoj godini, koji će se održati 5. rujna 2014. u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu u Zvonimirovoj 8 u 18 sati.

ESN Zagreb nastao je u rujnu 2010. zbog sve većeg broja stranih studenata koji dolaze u Zagreb. Tu volontersku udrugu čine studenti koji su i sami bili sudionici studentske razmjene, stoga razumiju probleme i izazove u stranoj okolini. Uz sekcije u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci, Splitu i Zadru, ESN na međunarodnoj razini postoji u 36 zemalja u Europi.

Tijekom akademske godine ESN Zagreb organizira predavanja na fakultetima za sve studente koji odlaze negdje na studentsku razmjenu ili su za nju zainteresirani te brojne kulturne, edukacijske, sportske i zabavne događaje uz potporu Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.

Želja je pomoći i hrvatskim studentima koji odlaze na razmjenu savjetom oko mogućih administrativnih problema te im omogućiti da stupe u kontakt s osobom koja je već bila ne samo u toj zemlji, nego po mogućnosti i na istom sveučilištu.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …