CHOCOLUTION – Čokoladni neredi u Zagrebu!

cokoladnineredi-kolaz (1)

Dragi čokoljupci i čokoljupke Zagreba, 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petak, 25.7.2014. u 20 h u parku “Zrinjevac” (Trg Nikole Šubića Zrinskog) radi druženja uz mmmnoštvo čokolada!

Ideja je jednostavna, kao 1-2-3:

1. Dođete sa dvije čokolade.
2. Jednu čokoladu podijelite sa društvom okupljenim na trgu, a drugu donirate za Dom za djecu u Nazorovoj 49.
3. Odete puna stomaka, i nasmijana lica!

Otkud Čokoladni neredi?
Ovakvo slatko druženje zapravo se već treću godinu organizira u susjednoj Bosni i Hercegovini, u Mostaru. Ove godine se inicijativi “na velika vrata” pridružuju Sarajevo i Banja Luka, ali očekuje se i priliv fotografija manjih okupljanja čokoljubaca i čokoljupki svuda po svijetu. (Neke sjajne sličice možete pogledati na: https://www.facebook.com/cokoladni.neredi)

Našem neformalnom choco-boomu (u kojem nema držanja govora, nego samo vođenja slatkih razgovora) mogu se pridružiti svi – djeca, mladi, nešto stariji mladi, mladi koji su zagazili u treće doba, lokalci, stranci… Stvarno SVI. Jedini uvjet je da volite čokoladu i da pristajete na razmjenu – kocka meni, kocka tebi (ili red meni, red tebi – ovisno o osobnom apetitu)!

Zašto Čokoladni neredi? 
– Jer sitna životna zadovoljstva (uživanje u čokoladi i razgovoru sa (ne)poznatim ljudima) mogu značajno popraviti raspoloženje makar na jedan sat;
– Jer se prečesto ističu razlike među ljudima, a sličnosti prerijetko;
– Jer će se kroz čoko-donaciju pomoći izmamiti osmijeh na lice mališana/ki Doma za djecu u Nazorovoj 49;
– (Nastavite niz po želji…)

Lajkate ideju? 
Dođite nam – sami, sa djevojkom, momkom, roditeljima, djecom, prijateljima… I ne zaboravite poslati čokoljubivu poruku svijetu: napravite koju „čoko-fotku” i objavite je javno na Facebooku, sa oznakom #cokoneredi ili #chocolution (za prijatelje/ice iz inozemstva)!

Vidimo se na Zrinjevcu!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …